måndag 23 februari 2009

The big bang


Jag känner lite press. Måste skriva något roligt, något tänkvärt, en riktig pangstart så att folk inte kan låta bli att gå in och titta. Här kommer alltså inledningen, "the big bang", som får alla att tappa andan, släppa allt, säga upp sig från sina jobb och bara rusa till närmsta dator för att följa min blogg dagligen:


Angående Big Bang, Elliot som snart är sex år funderar väldigt mycket på jordens existens och rymden för tillfället. Alltid lika roligt att försöka svara på hur nära vi är nästa istid eller om hur många miljoner år planeten slukas upp av solen.... Det är så mycket lättare att svara på varför Han Solo blev nedfryst av Jabba the Hut eller hur gammal Yoda är. Så Elliot, håll dig till fiction om du vill ha ordentliga svar!


En annan Big Bang skedde i Flottbros branta pulkabacke i lördags. Klart att kidsen ska åka pulka, tänker jag och sätter Juliette (4) och Lenoard (2,5) framför mig och drar iväg. Det går lite för snabbt det här, hann jag tänka innan jag satte ned fötterna för att bromsa lite. Något som resulterade i en enorm snöyra upp i deras små ansikten. Strax därefter lyckades vi krascha rejält och hamna på mage och ansikte allihop. Allt inför en stor publik eftersom backen var så smal att man bara åkte en i taget och det var kö upp till toppen. Det följdes förstås av gråt och "jag vill hem, pappa", och lite blickar från omgivningen som sa typ "vad f-n tänte han på?".....


Ja, ja. Kanske inte den mest fantastiska pemiär-bloggen som gjorts men en av en väldigt explosiv inledning om jag får säga mitt!


See you soon.