tisdag 6 oktober 2009

The end is the begining

Ingen mer Magisk Vardag. Den magiska vardagen fortsätter i livet men inte på bloggen. Jag kan inte motivera mig själv att skriva i den här formen längre. En snabb sammanfattning av bloggen: Uppskatta den grå vardagen.... bla bla.... skit i alla materiella ting.... bla bla.... det är kärleken som räknas.... bla bla.... tänk på dem som har det sämre.... bla bla.... gör något oväntat i livet... bla bla... följ dina drömmar... bla bla.... och missa för guds skull inte den här låten!

Det är ju förstås inte bara bla bla utan saker som jag verkligen tänker på dagligen. Men det blir lite tjatigt och präktigt efter ett tag.

Nu ska jag fullfölja en dröm. Jag ska ta kulturen till en helt ny nivå. Och det ska jag göra via en ny blogg. Tanken är att jag ska skriva en bloggbok. Det finns säkert andra som har gjort. Tanken är också att läsarna ibland ska få rösta om vad som ska hända i boken, t ex vilka val huvudpersonen ska göra i livet. Ingenting är förutbestämt. Inledningsvis vet man inte om det blir en kärleksroman, fantasysaga eller en deckare. Som att se på en TV-serie och själv få välja vad som ska hända nästa vecka.

Det kanske inte heller är så revolutionerande. Men det blir dessutom en bok med ett soundtrack via länkar till Spotify. Det kan handla om karaktärernas egna soundtrack, för att förstärka personligheten. Eller om en låt som passar till ett visst avsnitt eller en händelse i boken. Jag vet inte exakt hur det kommer att funka men det visar sig.

Ett inlägg i veckan. Sedan eventuell omröstning om ett vägval eller annat. Omröstningen stängs efter fyra dagar och sedan kommer fortsättningen en vecka efter förra inlägget.

Ok, det är möjligt att detta är ett infall med alldeles för hög ambition och dör ut efter ett kapitel. Men då har jag i alla fall försökt....

Länken till den nya bloggen kommer när jag har skrivit klart kapitel 1.

Måste avsluta Magisk Vardag med en riktigt pampig låt, "le grande finale":

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅ min favoritlåt, tack för att påminde mig. Nu åker Siamese dream ut ur CD-skåpet. Allt ligger inte digitalt ännu :)/ Anna

    SvaraRadera