söndag 23 augusti 2009

Magisk helg

Helgen i revy med betyg 1-5:

Lådbildslandet (5): En hundraprocentig succé. Vi höll det hemligt för barnen tills vi var i närheten. Regn på förmiddagen gjorde att vi nästan var ensamma där, trots helt ok väder.

Taxinge slott (5): Nordens största kakbuffé, grymma räkmackor, vacker omgivning och gott sällskap (Roger, Anna och Theodor). Och regnet kom när vi skulle hem.

Slumdog Millionaire (5): Lika bra som alla säger. Hemsk, underhållande, romantisk, snygg.

Skansen (4): Vi är där ganska ofta så det krävs en del för att ett besök ska sticka ut. Bra väder, lite för mycket folk, tidvis lite för gnälliga barn. Men glasblåsningen var kul, picknicken var god, bullarna från bageriet utsökta och barnen ville aldrig lämna den mysiga samekåtan med eldstad i.

Once (5): En riktig höjdarrulle. För en romantisk musikfantast var det ögon- och örongodis från start till mål. Starkaste scenen var i inspelningsstudion när de spelade låten nedan. Studiokillen trodde det bara var ett galet gäng, men man kan förstå hans belåtna leende när han inser att han just har hört ett mästerverk spelats för första gången. Nu ska jag spela sönder soundtracket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar